Voor leerlingen die willen starten in het eerste jaar, starten de inschrijvingen op verschillende momenten in functie van de bij decreet bepaalde voorrangsgroepen:

  • Broers en zussen van leerlingen die al school lopen op onze school en kinderen van werknemers van onze school: zie communicatie die werd toegestuurd i.v.m. digitaal inschrijven omwille van coronarichtlijnen!
  • Kandidaat leerlingen zonder voorrangsregeling kunnen voor het eerste jaar na de paasvakantie digitaal inschrijven vanaf woensdag¬†22 april - 12 uur.
    U zal vanaf woensdag 22 april - 12 uur hieronder een link vinden naar een digitaal inschrijvingsformulier. U ontvangt daarna een bevestigingsbericht dat u ondertekend terugbezorgt aan de school.
    Klik hier als u wenst in te schrijven voor het eerste jaar

Indien u problemen ondervindt of de formulieren per post wenst te ontvangen kan u contact opnemen met de school via 03 309 23 00.

Ouders hebben de mogelijkheid om een gesprek te plannen met de adjunct-directeur om de overstap van basisonderwijs naar het middelbaar vlot te laten verlopen. In dit gesprek kunnen allerlei onderwerpen aan bod komen. Voor specifieke bekommernissen rond leer- en/of ontwikkelingsstoornissen organiseren we tevens een zorg-intakegesprek met de leerlingbegeleiders.

Omwille van de coronamaatregelen kunnen deze gesprekken voorlopig niet gepland worden. U kan op het digitaal inschrijvingsformulier aanduiden dat u graag een gesprek wenst, zodat wij daartoe na afloop van de maatregelen contact met u kunnen opnemen.