Solliciteren

Omdat wij een milieubewuste school zijn, willen wij vragen om bij voorkeur sollicitaties online in te dienen via dit invulformulier.

Let op! Je hebt een gmail account nodig om het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je nog geen gmail account dan kan je deze hier aanmaken!

Voor onze leerlingen van 6 Communicatie en Media is de stage de ideale kans om echt te functioneren op een communicatie- of pr-dienst in een organisatie. Onze leerlingen vinden het boeiend om met mensen om te gaan en te kijken hoe een boodschap écht aankomt.

Zij zijn trendgevoelig, nieuwsgierig en hebben creatieve ideeën. Zij leren door te doen en vinden zowel taal als beeld belangrijk om hun doelpubliek te bereiken. En omdat de wereld van communicatie een internationale wereld is, zijn zij ook in staat vlot te communiceren in het Frans en in het Engels.

Zij kunnen, onder begeleiding, ingezet worden bij een groot scala van uitvoerende taken. De stage geeft onze leerlingen bovendien de kans om gericht te kiezen welke studierichting ze zullen aanvatten in het voortgezet onderwijs.